вівторок, 6 червня 2017 р.

День захисту дітей!!!

Преамбула Конвенції ООН про права дитини містить таку важливу інформацію, як: діти мають право на особливе піклування та допомогу; сім'я несе відповідальність за повний та гармонійний розвиток дитини; дитина потребує спеціальної охорони, піклування і захисту як до, так і після народження; діти, які живуть у виключно тяжких умовах, потребують особливої уваги; важливість традицій і культурних цінностей суспільства, в якому зростає дитина; важливість міжнародного співробітництва для поліпшення умов життя дітей у кожній країні.
Різні державні інституції та міністерства покликані відповідати за дотримання прав дитини в Україні. Багато зусиль також докладають громадські організації, які працюють на терені захисту прав дитини, щоб кожна дитина почувала себе захищеним законом повноцінним членом суспільства.
Захисти себе - Конвенція ООН про права дитини – це твої права. Вони знайшли своє відображення у чинному законодавстві України. Ти можеш не думати про них. Ти можеш не використовувати їх щодня. Втім, ти маєш знати, що вони існують і вони не від’ємні від інших прав, гарантованих тобі .
01.06.2017 р. в смт Білозерка на стадіоні «Харчовик» відбулося свято День захисту дітей.
  Було організовано конкурсну програму по станціях:
- Українознавці;
- Ритмічні руханки;
- Спортивні естафети;
- Боді-арт/ Аквагрим.
  Учні Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 були активними учасниками заходів. Формування громадянських компетентностей: активної життєвої позиції, творчих здібностей, вміння самовиражатися, відстоювати власну позицію, почуття гідності, взаємодопомоги та взаємопідтримки – основні напрямки розвитку свідомого громадянина незалежної держави.

  Наприкінці свята дітей частували безкоштовним морозивом.





Немає коментарів:

Дописати коментар