середа, 25 жовтня 2017 р.

У гості до військових

24 жовтня 2017 року учні Великоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 спільно з творчими колективами й солістами районного будинку культури завітали до військової частини А-3814 12 окремого полку оперативного призначення, яка розташована у селищі Чаплинка.
Командир частини Ковальчук Віктор Васильович та його підопічні привітно зустріли нас, тепло вітали артистів, провели екскурсію частиною, продемонстрували навички володінні зброєю та спецзасобами. 
Учасникам шкільної команди «Джура» було особливо цікаво поспілкуватися із військовослужбовцями, які не набагато старші від них. Козацького духу надав концерту виступ чоловічого квартету «Ясени». Вокальний чоловічий ансамбль «Жайвір» захопив глядачів виконавською майстерністю та молодецьким запалом. Дівчата із гурту «Сузір`я» піснею «Галя балувана» зірвали шквал оплесків та додали гарного настрою. Як завжди неперевершеним був виступ шкільного ансамблю «Асорті». Із захопленням зустрічала зала наймолодшу учасницю концерту Гамазкову Анастасію. 
На завершення заходу командир частини вручив учням і вчителям школи Подяку за моральну підтримку у становленні Збройних Сил України та пам`ятний знак із логотипом частини.



Немає коментарів:

Дописати коментар