суботу, 13 жовтня 2018 р.

Конкурс «Міс осінь» у Дмитрівській школі

12 жовтня 2018 року в Дмитрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено традиційне свято осені, у межах якого започатковано проведення конкурсу «Міс Осінь», де незрівнянні дівчата добряче позмагались за перше місце. Цього року програма була дуже насиченою, дівчатка-українки готували: представлення себе (візитка), сукню своїми руками з підручних матеріалів, презентували своє хобі. Також, їхнім однокласникам було завдання: представити стіннівку на тему осені. Всі постаралися дуже гарно! Всі вони різні, проте, найкращі, бо вийшли на сцену і не побоялися. А це вже варте
звання «МІС ОСІНЬ».
Звання «МІС ОСІНЬ» у віковій категорій І-ІV класи завоювала Щепеткова Кіра, учениця 1 класу. «МІС ОСІНЬ» у віковій категорій V-ХІ класи – Лебеденко Каміла, учениця 5 класу.
У проведенні заходу допомогли представники громади села, приватні підприємці, Тарасенко Т.П. та Раілко Б.А., які нагородили класи-переможці солодкими призами. Адміністрація закладу висловлює подяку підприємцям за небайдуже ставлення до виховання учнівської молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар