понеділок, 25 вересня 2017 р.

Марш Миру

     20 вересня 2017 року в межах відзначення Міжнародного дня Миру  в Новорайській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася щорічна акція  «Марш Миру». Головною метою такого заходу є об’єднання зусиль суспільства задля утвердження миру та злагоди в Україні і за її межами, духовне згуртування всіх націй, які проживають на території країни, а також виховання молоді в дусі миру, патріотизму, толерантності. 
    Усі учні школи, вчителі, представники сільської ради, будинку культури, дитячого садочка та односельці взяли участь в урочистій ході, аби засвідчити свою любов і відданість Батьківщині, заявити на весь світ, що Україна була, є і буде єдиною і неподільною, що вона прагне миру і потребує  підтримки. Національними кольорами майоріла державна символіка: прапори в руках учасників, синьо-жовті стрічки, плакати з закликами про мир в Україні та у світі. 
    Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих у війнах, збройних конфліктах і тих, хто загинув внаслідок військових дій на сході України уже в наш час. Своєю громадянською позицією, небайдужістю учасники Маршу Миру продемонстрували, що народ України єдиний, що його не залякати і не розколоти,  та  закликали всіх перейнятися болями й бідами нашої багатостраждальної землі, не дати зганьбити себе і зрадити інтересам нації, виховувати патріотів в собі, а понад усе – любити Україну! На завершення акції учні школи виразили свою любов до України в малюнках на асфальті. 




Немає коментарів:

Дописати коментар