вівторок, 4 липня 2017 р.

Громадянське виховання підчас літнього оздоровлення

Державотворчі процеси, що відбуваються сьогодні в Україні, націлюють нас  на необхідність вирішення проблеми виховання національно свідомих громадян, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій.
Літні канікули – найважливіший період для активного відпочинку і оздоровлення дітей та підлітків, їхнього творчого та інтелектуального розвитку.
Виховна робота у дитячому таборі «Посмішка» Збур’ївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Голопристанського району є важливою складовою всієї системи виховання дітей і є продовженням роботи, розпочатої у навчальному закладі.
Заходи національно-патріотичного напряму в нашому таборі були спрямовані на розвиток патріотизму та громадянської активності, дозволяли учням реалізувати свої творчі можливості, спробувати себе в різних ролях, дізнатись про історію рідного краю, незвично відзначити знаменні і святкові дати нашої рідної України. Завдяки пропозиціям дітей у таборі пройшли такі заходи: розважальні програми « Хай щастю дитини не буде кінця!»,. «Козацькі перегони», шоу – програма  «Я - патріот», екскурсії рідним краєм, тематичні бесіди «Українські народні традиції та обряди», конкурси дитячого малюнка  «Хай сонце і квіти всміхаються дітям» , «Я люблю свою країну» ,українські посиденьки «Заспіваю пісню українську», тощо.




Немає коментарів:

Дописати коментар