вівторок, 6 червня 2017 р.

Мати героя!

У квітні 2017 року учні Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі літературних творів «Мама героя», організованому   Всеукраїнським об’єднанням «Яворина». Метою конкурсу було привернення уваги суспільства до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, гордості за подвиг героїв-сучасників, утвердження української мови як єдиної державної, її популяризація в молодіжному середовищі - громадянських компетентностей,  які формують свідому громадянську позицію кожної особистості
Конкурс проводився для учнів 9-11 класів. Для участі було відібрано дві роботи: учениці 9 класу Заливадньої Юлії (учитель Царюченко Г.М.) та учениці 10 класу Боярчук Катерини (учитель Романченко В.В.). Дівчата у своїх творах написали про історію Гришечкіної Валентини, син якої, Гришечкін Ігор, навчався у нашій школі і загинув у зоні АТО. 
Відкриття меморіальної дошки відбулося 11.10.2016 р. 
Усього на конкурс було надіслано біля 600 робіт з різних куточків України. За результатами конкурсу, що надійшли у червні 2017 року, робота Заливадньої Юлії посіла ІІІ місце.



Немає коментарів:

Дописати коментар